söndag, oktober 23, 2011

Pappas VISA = en påse från Åhelns!!

Eftersom jag sullat bort koden till min internetbank OCH att dosan pajat så har jag noll koll på mina pengar... Så i dag när jag "bara" skulle åka till Waynes och köpa lite eftermiddagsfika samt gå till Mc Donalds och klaga lite eftersom vi i går endast fick hamburgaren av ett helt
Happy meal...inge pommes, dipp eller morötter!!!...trots att vi gick igenom hela beställningen innan vi gick bara för att inte riskera att något fattades när vi kom hem...grrrr!! (vi fick allt vi inte fick igår plus två chokladmuffins:)) (Om det bara hade hänt en gång så hade jag aldrig gått tillbaka, men det händer varje gång vi är där och köper med oss mat!!)

Okej, i alla fall så fick jag låna Olas VISA och då råkade jag och Molly ramla in på Åhléns...och där råkade det handlas lite grejer till mamman;) MEN, jag köpte faktiskt en sak till Ola oxå, en ny deo:) Han blev först inte glad över presenten utan undrade varför han fick en deo, men sen ändrade han sig...tur för han, annars hade jag behållit kortet;)!!!! Här försöker man va snäll...


Nu försöker vi fixa en musik/utklädningshörna till Mollan eftersom hon gillar båda grejerna, men som vanligt så fattades det något i verktygslådan så Ola blev tvungen att åka till Maxi och köpa skruvplugg, hoppas vi hinner klart med Mollans rum denna helg för nästa helg ska pappan åka på den årliga "fiskeresan" med killarna...kan tilläggas att han inte kommit hem med en endaste fisk på dessa tolv år som vi varit tillsammans...hm...fiske, jo tjena!!

Av någon anledning är han alltid så trött när jag hämtar honom på flyget...inte så där utvilad som man borde va efter en helg med frisk luft och fiske!! Sen ser han så där lite rödmosig ut och luktar gammal eldrök (för av någon anledning så ska dom alltid elda massa saker, vet inte varför...det bara är så) och en smula wiskey!? Undrar vad som händer vid den där stugan uppe i Dalarnas djupaste skogar, egentligen?...kanske ska jag bugga honom och gömma en liten kamera i hans fiskelåda!? Snart ska han packa inför resan, då river han runt i förrådet och plockar fram kläderna, alltid samma kläder (svårt att säga om dom någonsin varit på insidan av tvättmaskinen...), en grön militärtröja, regnställ och en svart mössa som ser ut som en sydväst fast den är i tyg samt en sovsäck som förmodligen aldrig heller varit i närheten av en tvättmaskin! Jag tror A och O för resan är att helt enkelt vara så ofräsch som möjligt!

I likhet med dom andra veckorna så är kommande lika fullmatad med div grejer, Mollan ska prova ut sina hålfotsinlägg, Mio ska få sin influensavaccination mm mm. Men så är det ju höstlov och Mollan ska vara ledig ons, tors och fre!:) Får se vad vi hittar på då!

Nu verkar det hända något i Mollys rum, bäst jag går och övervakar uppsättandet av hyllorna!

- Posted by Lotta using BlogPress from my iPad