söndag, december 19, 2010

HEMMA!!!!

I morgon ska jag berätta om denna dag som kommer att gå till historien som den klantigaste och otursdrabbade på bra länge, men trots allt slutade den ändå väl... Orkar inte ta det nu, men jag lovar att ni ska få höra.

Nu väntar den skönaste och finaste säng jag någonsin skådat, varje gång man varit borta så här länge och kommer hem så kan man nästan inte tro att allt det här fina är ens eget...ska ni ha mig av denna ö igen så får ni fan i mej skotta bort mig!!


Mio lämnade vi av nere på barn avd, han måste vara där enbart för att han fortfarande får sin antibiotika intravenöst, hoppas det kan ges i sonden framöver så vi kan hämta hem den lille mysgrodan! Tår i ögat på mamma, men Mio var hur glad som helst och vinkade glatt hejdå OCH han sa HEJ DÅ också!!!=) Molly har nämligen lärt honom säga, Mio, pappa, Molly, hejdå och mycket mycket annat...fast när man frågar om han kan säga mamma så garvar han bara...undrar vad han menar...
Ja man blir härdad, mammas hjärta sliter fram och tillbaka, men han har det bra där nere på avd med Kenneth som sällskap.

Tack min kära mamma för att du städat och sett efter vårt hus och våra katter, DU ÄR GULD VÄRD!! I kylen stod det två bitar smörgåstårta och väntade på oss och tomtegröt till skruttfia. Love!♥♥
Tack till mina söta storasystrar också för att ni är de bästa systrar som finns (ja du me Monica;)

Och inte allra minst, TACK till vår snälla granne Lasse som skottade vår uppfart så vi slapp göra det när vi kom hem!!

Mio fick den bästa vård man kan tänka sig på Falu Lasarett, den underbara personal som jobbar där har gjort allt för att vi skulle ha det så bra som möjligt. Ingenting var omöjligt, dom tog hand om Mollan och busade med henne och hon var med överallt som alltid, nyfiken som hon är=) Så jag kan inte med ord tacka er för den ypperliga insats ni gjorde för Mio så att han äntligen tillslut blev frisk!

Innan vi lämnade sjukhuset i dag fick jag ett brev nedstoppat i min jackficka och jag fick lova att inte öppna det förens vi hade åkt... jag har aldrig fått ett sådant fint brev tidigare i hela mitt liv, det var skrivet en rad till var och en i hela familjen. Om jag får tillåtelse av avsändaren så kanske jag kommer att visa er det någon gång. Både Ola och jag fällde en och annan tår... TACK till dig för att du skrev så fint om oss!

Nu ska jag försöka sova lite, dom andra sussar sedan länge...när man har gått och lagt sig mellan kl 4-6 varje morgon i två veckor så är det svårt att vända dygnet tillbaka, men jag ska försöka som sagt.

God natt o kram till alla!