torsdag, oktober 07, 2010

Snart är det 1 år sedan jag startade min blogg om Mio... I början handlade den bara om Mio, men nu har jag svävat ut lite och bloggar om det som faller mig på läppen just för tillfället, hoppas ni fortfarande tycker det är skoj att läsa=)

Okej så jag börjar fira lite lätt...
Jipiii...
Har åkt på en sån jädrans influensa eller vad det nu är, en riktigt sjuttablängare!! Feber och ont i kroppen, man tror ju nästan man ska dö... Men i dag är det lite bättre i alla fall och det är ju skönt.
Fick pallra mig i väg på röntgen i dag, bokar man om en sån tid så får man säkert inte komma förens nästa år eller nåt, så det var bara att masa sig dit! Läste en fyndig sak på väggen under tiden jag väntade...och väntade...


Har inte så jättemycket att skriva om för tillfället, bara det att jag i dag fått min första (och förhoppningsvis sista) bluff faktura!!! Japp, de är sant!
Brevet som såg väldigt enkelt ut innehöll en påminnelse på 164 kr, företaget hette Bio tec Pharma och jag hade tydligen köpt två lådor med rosenrot=) Har inte sett några lådor med några konstiga rötter och ingen faktura heller för den delen... Jag ringde och var rosenrasande på dessa rosenrötter, tjejen i andra ändan (som konstigt nog svarade på första signalen, vilka företag gör de egentligen...man får alltid vänta...ALLTID!) sa att dom skulle göra ett STORT undantag och ta bort denna påminnelse samt att jag skulle skicka tillbaka kartongerna när dom kom, hon sa att jag beställt rötterna i augusti och det via internet! Om det nu är någon annan som bara skulle vilja vara snäll och köpa mig dessa rötter får gärna träda fram (lovar att jag inte ska bli arg...;) Annars är det så krasst att någon beställt i mitt person nummer via detta företag, vilket låter helt galet. När man googlar dom så står det inga roliga saker, verkar inte vara ett poppis företag.

Ja ja...vi får se hur det slutar...hm undrar om man kan röka dom...rötterna alltså?

Det går inte så bra med rensning av Mollans rum, inget har åkt ut...dock har det tillkommit en trädgren, en tom toarulle och telefonkatalogen Din Del! Måste verkligen ta tag i det där, får göra det när hon är på dagis, hon kommer inte märka det ens...så mycket grejer har hon.

I går fick Ola och Molly hjälpas åt med Mio när han skulle gipsas för sitt för sitt ståskal, själv låg man ju hemma och hackade tänder, men det hade tydligen gått bra med avgjutningen och om två veckor ska vi dit igen för finjustering...sen tar det ytterligare två veckor innan det är helt färdigt.

Busig Mio...

Ha de!
Ombyggnad pågår...