måndag, november 02, 2009

http://ERROR...

Där drog den helgen förbi, eller har det inte varit helg ännu...är det måndag i dag? I bland blir det kortslutning i hjärnkontoret och man har dålig koll på dagar, möten, dagistider osv. Dagarna har i alla fall varit bra dagar, förutom lördag då min bästa väns pappa fick en stroke...livet kan verkligen ta vändning. Vi sänder hela familjen en tanke och hoppas att allt går bra.

Mio är pigg och skrattar åt det mesta man gör just nu, lite vissel, baka baka liten kaka, cykla med benen..ja, han är ganska lättroad den lilla killen.

Som alla dagar har det varit fullt upp, bad, besök av Sussie, sen var det dax för sjukgymnastik och sen kom kompis Nicco. Kul och spännande dag tyckte tydligen Mio som dissade John Blund hela dagen med undantag för ynka 40 minuter, inte ens kvällsmaten i pappas famn fick honom att sova...och inte ens pappas godnattstund med pyjamas och pyssel...så i natt lär det bli en god natt med mycket sömn.

I dag fick Mio en matpump, sååå skönt!! I stället för att man manuellt förser Mio med mat via sonden så sköter pumpen jobbet...det ska ta ca en timma att ge all mat, men ibland när jag matar så kan det dra ut på tiden och lätt ta 1,5 timma, nu sköter det sig själv och man kan busa under tiden=)

Eventuellt ska vi byta ut något mål mat mot välling i stället, börjar man bli stor så krävs det mer mat i kistan. Dagens vikt: 5 950 kg=) Dock verkar han ha krympt en cm sen sist...? Men det får vi nog ta med en nypa salt eftersom det hänger på hur mycket man vågar sträcka ut kroppen när man mäter. Enligt doktor Margareta
så följer han kurvan bra!

Känns rätt bra just nu trots att dagarna går lite upp och ner, i bland forsar tråkiga tankar fram genom huvudet och då är det tur man har Molly...hon säger så bra, roliga och konstiga saker hela tiden, som i går när hon sträckte ut armarna och sa -Mamma, jag är ett geni!! Eller i kväll när hon lekte pirat och det helt otippat slank ur ett ord som förknippas med där han med horn i pannan bor...har aldrig hört henne säga så tidigare, när jag frågade vad hon sa så försvann hon som en avlöning upp på sitt rum, sen satte hon sig i trappan och sa att hon aldrig aldrig aldrig tänkte tala om vad hon sagt...
men jag hörde nog allt=) Lilla pruttunge!

Skepp O´hoj!