måndag, juni 21, 2010

Äh det blev ju inte så mycket sol som jag hade hoppats på...men en massa host och snor blev det istället!!

Mio har varit sjuk i snart två veckor och vi har varit på sjukhuset med honom tre gånger den senaste veckan. Doktorn säger dock att det bara är en vanlig förkylning och inget annat...skönt att höra men det hjälper inte så mycket när Mio bara hostar och hostar och har så dålig syresättning så han blir alldeles blå/grå i ansiktet!! Vi har fortsatt inhalera med Ventolin och natriumklorid och maxat syret. Men när vi var på barn avd i går kväll så sa doktor nr 3 i ordningen att vi inte behövde fortsätta med Vento eftersom han tyckte att Mio lät så bra på lungorna. Problemet var då bara att vi inte hade några syrgastuber kvar hemma (senaste leveransen i fredags med 8 tuber var redan slut) så alternativet var att vi skulle bli kvar på sjukan över natten eftersom dom inte hade några tuber för utlåning, men så hittade dom en tub...men med fel koppling...Ola fick följa med till infektion för att kolla om dom hade någon som skulle funka, och till slut så kom han tillbaka med två stora tuber=) Kvällen/natten var räddad!!

Dom tuber som vi beställer hem är bara reserv uti fall att Mio skulle behöva, han är annars "syrefri", men nu har det som sagt gått åt en hel del. Han är på bättringsvägen nu men för att vi ska slippa beställa så många tuber så har vi nu lånat en syrekoncentrator, den står utanför på terrassen och låter som en gräsklippare på långt håll. Hoppas verkligen att det blir en kortvarig historia.

Inte nog med att Mio är förkyld, nu har även jag fått dom där ilskna bacillerna)= Men tur ändå att dom kom nu och inte nästa helg. Tack snälla doktorn för en flarra Cocillana-etyfin, det ska nog göra susen.

Ja snart är det midsommar, då ska vi förhoppningsvis vara i Almedalen och fira med syster Linda med familj. kvällen ska vi fira här hemma hos oss. Hoppas på att kunna skörda egen färskpotatis dagen till ära=)

Har senaste veckan sålt en massa skor på Tradera, inte klokt va folk köper, nästan allt jag lagt ut är sålt!! 5 par skor, 1 par stövlar, 1 klänning och en väska! Bra att rensa ut lite...så man får plats med nytt;)
Håller just nu på med en budgivning, måste vinna!!! Finaste Odd Molly jackan...bara en timma kvar... so i have to go!

Vi hörs!!