söndag, november 08, 2009

Öh öh, ha den äran...

Tänk vad man vänjer sig fort, det som verkade så himla svårt känns plötsligt ganska lätt..eller är det svårt? Koppla i, koppla ur (koppla av?!), slå på, stäng av, fyll på, häll ur... extra maskin, extra mask, extra syrgas tub, extra allt..lök på laxen, grädde på moset...eller hur var det nu? Har vi med allt? Vi ändå har hittat en ganska bra rutin när Mio ska hem på permis, än så länge får han plats i liggdelen till vagnen så vi har honom i den när vi åker i bilen...vi åker inte särskilt lagligt, lite som på 70-talet när mamma och pappa ställde in liften i baksätet. När han blir större får vi väl komma på någon annan lösning. Eftersom Mio har både BiPAP -maskin och syrgas kopplat till sig så är det inte det smidigaste att sätta honom i bilstol, men det går säkert med lite pyssel, just nu funkar detta bäst.

Ja, permis alltså...dagen var hur bra som helst, fars dag, glada barn och smörgåstårta! Hann även med lite väl behövt trädgårdsarbete, Ola byggde klart trappan till trädecket på baksidan och sen blev det fotboll och soft med Mio i nya sackosäcken. Molly har varit överallt och ingenstans...gott om energi, för mycket energi!

I går var vi på bio och såg filmen Upp, lite sorglig, spännande och väldigt rolig...jag är nog fast i barnfilmsträsket! Molly passade på att fotas med grabbarna från Alvin och gänget, hon var lite skeptisk men jag "tvingade" in henne bland de stora pappfigurerna=) mohaaaaaa!
I morgon är det måndag igen...


Kramar till min vän