tisdag, november 16, 2010

MioKlio bustroll!!

Ho ho!! Det är lite segt med inlägg...jag veeet...har inte haft tid, ork, hjärnverksamhet mm mm!

Vad ska jag skriva om egentligen?? Dagarna går, veckorna flyter på... man blir ju en slappis av att bara gå här hemma och dra. Måste verkligen ta mig i kragen och hitta på något på vardagarna! Fast nu börjar det ju lacka mot jul så det kommer att finnas massor att göra, ljus ska stöpas, skinkan ska kokas, paket ska lackas, sillen ska läggas in och ut...ehh inte riktigt så seriöst kanske, men nästan;)

I helgen har vi haft besök av Olas syster med familj, dom har två små tjejer varav ena vi träffade för första gången faktiskt...sötnosar=) Vi hade tacofredag i vanlig ordning och i lördags var vi hos båda mina systrar på hustitt/fika. På söndagen tog dom morgonbåten hem till Dalarna igen och vi fortsatte dagen med att fira far. Det blev div bakelser från Norrgatt och middag från lokala Thai resturangen. Bra och lugn helg, men trots det så började veckan väldigt seeegt... och i förrgår fick båda kidsen feber, Mollans var övergående medan Mio fick en riktigt jobbig natt med hög feber, men i går var den redan puts veck så man undrar ju vad det berodde på?!

I morgon har jag och Mollan lite lite sovmorgon, hon ska till tandis för andra gången...första gången var hon nog bara tre år tror jag, så det ska bli spännande och se hur det går denna gång. Hon var ganska nervös innan hon somnade i kväll och jag är inte direkt rätt person att lugna någon som ska till tandläkaren...hatar själv att gå dit!! Men vad har en liten 5-åring med mjölktänder att vara rädd för?!=) Tandläkaren lär säga något om Mollans nappanvändning...hon har tyvärr inte slutat än...inte helt i alla fall, inte så lätt som alla tror. Lämna napparna till tomten eller nappträdet och allt det där, vilken 5-åring "nappar" på det? Inte vår i alla fall...=) Molly är ganska trött på alla som tjatar hela tiden, men jag tror hon slutar när hon känner att det är dax.

I dag var Mio som sagt pigg igen och han har stuffat framåt och bakåt i gåstolen, mest bakåt...och små små steg, men ändå...bättre med små steg än inga alls! Sen har han stått i sitt skal, men den lille rackaren har kommit på att det är skitkul att knuffa ifrån med händerna om man står framför ett bord eller liknande...inte så kul om man faller handlöst bakåt bara (hände dock inte), gäller att hålla ett stadigt grepp i den busiga lilla MioKlio!=) Han kan mer än vad han utger sig för att kunna... -Ajabaja säger mamma och då tar han upp pekfingret och viftar för fullt, skitungen;)

I helgen tror jag att det lutar åt IKEA, at last!! Listan ska göras i morgon...och den ska göras låååång=)

Till sist måste jag bara visa bästa bilden jag sett på länge, sötaste små tvillingarna Ingrid och Edith sitter och deppar när pappa gått till jobbet... sjukt lika små kottar, måste ju vara som att kolla sig i spegeln hela tiden...mamma och pappa kommer inte att få det lätt;) Sååå lika, sååå söta!! Miss u wolf´isar...=)


Ha de!