torsdag, mars 25, 2010

Det var inget...

Ännu en natt med typ 4 timmars sömn, får väl delvis skylla mig själv eftersom vi kollade på film till klockan halv två...men sen när jag äntligen kom i säng så hostade Molly så hon nästan kräktes...och så höll det på till och från hela natta, nässpray..hosta..vatten...hosta...BLÄÄÄÄ!! I dag är det dock lite bättre, men hon är hemma från dagis.

Ringde ner till sjukhuset i morse och fick veta att Mio skulle på röntgen kl 11.15, vi bestämde att personalen skulle ta med honom på röntgen och att jag skulle åka ner till kl tre. När jag kom ner så fick jag veta att röntgen gått bra och att dom inte sett några konstigheter, skönt!! Doktorn kom förbi och klämde och kände på Mios ben med han visade då inga tecken på att ha ont, undrar vad det var som gjorde honom så ledsen i förrgår och i går??! Det var ju tydligt att han hade ont i benet...men ser det bra ut och han är glad nu så får vi väl vänta och se.

Vi tog en lång promenad bort till Gustavsvik och tillbaka, riktigt skönt väder med sol och vår i luften. Trodde att Mio skulle somna, men han hade tydligen fullt upp med att kolla på allt som rörde sig runt omkring honom=) När vi kom tillbaka till sjukhuset så var det i alla fall good night rätt fort, sen sov han i nästan två timmar (och jag råkade tydligen också somna en stund...=)
Vaknade av att Molly stod och skramlade med mina borttappade nycklar....iiiiiiiiiiii vad glad jag blev att se dom, tappade bort dom för över en månad sedan och trodde dom var borta för alltid...men Ola hade hittat dom i förrådet!! Vilken VIRRPANNA man är!!!

Blev ingen klippning för min del i dag, var för trött och Mollan för sjuk...åkte i stället och handlade massa god frukost och lite godis samt en tidning till Mollan, hon blev sååå glad...mitt i allt hostande och snörvlande. Passade även på att fylla på hus-apoteket när jag ändå var på ICA, dom säljer ju allt för en snorig liten unge där nu för tiden, hur bra som helst!!
Får se om det blir en klippning i morgon, annars får jag väl åka till Hemse med lite matt och stripigt hår...tror ni att någon ser det?? Svar: NOP!

Sussa nu kanske...ner till Mio till kl tre i morrn så jag hinner få rätt mycket gjort innan om jag bara lägger manken till...kan även bli så att jag ligger kvar läääänge i sängen och sen typ inte gör ett skit!

Ja just de, ska bara säga att alla assistenter är klara...eller klara och klara, nu ska vi "bara" ha introduktion för samtliga och sen måste dom gå en HLR ut bildning på sjukhuset innan vi kan FLYTTA HEM!!!!! JIIIIIIIIIIIPIIIIIIIIII! Med lite tur är Mio hemma till sin 1-årsdag=) Sicket partaj vi ska ha då ra... Som man brukar säga, den som väntar på något gott...väntar alltid alldeles för j*vla länge!

Ok sussa var det på schemat nu, gonatt och kram!

P.s Tack min snälla lilla mamma för all den goda maten som du levererade härom kvällen=) Nice!