onsdag, januari 12, 2011

Surt sa räven!!

Hej på er!!=) Nu har det dröjt så länge igen sedan senaste inlägget...jag får verkligen skärpa till mig;)

MEN...det har varit så mycket med det här nya året och sånt där ni vet...dagis, jobb, tider att passa hit och dit...inte för att jag varken går på dagis, jobbar eller har särskilt många tider att passa, men ändå=) Helt enkelt lite tröttmössa och lat!

Vi har firat Mollan som fyllt 6 år och på lördag blir det ett lite mindre kalas för hennes vänner, tänkte slå på stort i år och bjuda hela dagisgruppen, men eftersom vi inte hittat någon lokal att vara i så får det bli ett mindre och därmed vara här hemma.
Bilder från födelsedagen och kalasen vi haft kommer inom kort.

Annars är det bra här hemma, längtar efter våren så dessa ihärdiga förkylningsbaciller försvinner, just nu är det jag som är lite snuvig och det känns som det aldrig går över!!!
Mio är det mer fart på än aldrig förr, i går kom han verkligen på det här med gåstolen...han förflyttade sig med rätt bra fart över hela vardagsrumsgolvet, från ena sidan till den andra och tyckte det var extra kul när han bunkade i något=) Men han gick inte framåt, utan bakåt...men vad spelar det för roll!?=) Huvudsaken är ju ATT man förflyttar sig!
Han har även lärt sig säga Hej och Hej då och vet när man ska säga vilket, i kväll när Ola skulle åka till affären så sa Mio Hej då när Ola började ta på sig ytterkläderna=)
Kul kille, den där Mio=)

Det har varit en riktig soffpotatisperiod nu som man måste försöka ta sig ur, kanske ska man testa sån där träning som alla håller på med... Annars ska jag fördriva den kommande tiden med att rensa garderoberna och fortsätta med köp och sälj på Tradera, himla bra det där och kul är det också! Senaste "fyndet" är en sprillans ny Odd Molly kofta...som jag egentligen fick en precis likadan av Ola i födelsedagspresent, men den var tyvärr för liten och det fanns inte större)= MEN så hittade jag denna på Tradera och vann budgivningen! Ibland har man bara sån tur (för jag glömde ju såklart bort sluttiden, men vann ändå eftersom jag lagt ett MAXbud=)

Mollan har börjat på dagis igen och gillar det skarpt, var lite orolig att hon inte skulle komma in i dagisrytmen igen, men det gick väldigt fort...nu somnar hon som en klubbad säl klockan åtta varje kväll, skönt eftersom hon varit uppe till efter midnatt hela julen!! Så nu är det lugnt och fridfullt om kvällarna här hemma=)

Kan inte släppa gårdagens nyhet...Postkodlotteriet kom till Visby med inte mindre än 159 miljoner i potten!!! Vinnande postnummer 621 45, det postnumret har vi haft sedan vi flyttade hem till Gotland 2003, men så bestämde sig posten för att byta vårat till 621 38 för ett tag sen...kul!!!! Ännu mindre roligt är att jag fortfarande står på det postnumret på vissa ställen. Alla med vinnande postnummer fick som minst 314 000 kronor styck! Pengar kanske inte är allt som vissa säger, men det blir fan så mycket enklare=) Men vi är inte bittra...;) Surt!!

I morgon kommer sjukgymnasten hit och kollar in Mio, får se om jag kan övertala dom om att vi verkligen vill ha ett sittskal till Mio. Har hört att det inte tillverkas sittskal längre, men jag tycker verkligen att det vore en god idé till Mio, hans rygg är ju lite sned och skulle behöva rätas upp lite mer än när han är i sitt ståskal. Korsett är ju också ett alternativ, men det låter så brutalt i mina öron.

Nej nu ska jag slå in lite paket till fina syster Linda som fyller år i dag!!!=) Kalas blir det på söndag, många kalas blir det!


Kram till alla!