måndag, januari 02, 2012

Molly och farfar jammar...


Gott Nytt Ååååååår!!

Oj oj oj, det var riktigt länge sen...eller hur!?=) Jul och Nyår har passerat och vi kunde inte haft det bättre, superduper tipptopp!

Nu stundar 7 årskalajs på onsdag närmare bestämt, sen disco för kompisarna på fredag och kaffekalas för familjen på lördag! Så det är sju år sedan lilla Molls föddes, oboy va tiden springer iväg... Hon har krav likt en popdiva och en envishet utöver det vanliga;) Tårtan till kalaset är planerad ända i detalj, vartenda lager har sin fyllning, grädden ska vara platt...lätt fixat...och ovanpå ska det vara jordgubbar och choklad, helst stora blockchokladbitar, med tack o lov så har jag lyckats avstyra och ändra till riven choklad.

Fick en dator av Ola strax innan jul, men den datorn dog:( Först ett rosa streck rakt över skärmen, sen blev det bara värre och värre...tills den till slut fick åka tillbaka dit den kom ifrån, nu väntar jag på en ny och tills dess har jag sparkat igång vår gamla laptop som väger ton och låter som en skördetröska. Så det får bli kort kort inlägg med lite bilder=)

Mio fick en trehjuling i julklapp, den blev väldigt poppulär...kolla bara här hur han gasar;) Lite suddigt, men det är för att han aldrig är stilla;)

...funderar lite...

Trots att Mio blivit en stor kille på 11 kilo och närmare 90 cm, så fattas det en liten liten bit fram till tramporna...men snart så=)