torsdag, april 26, 2012

Så firade vi...

I går firade vi Mio som fyllde 3 år!! Fast det var minifirande eftersom det stora kalaset äger rum på lördag!!=) Men vi hade en skön dag, jag och Mio, med lite bakande och fixande...och självklart PAKET och ballonger!! Det är ett paket som inte finns med här just nu...men det kommer bild när den blivit granskad, testad och okejad;)

Första paketet på morgonen kom från assistent Monika, två stycken DVD -filmer, tack!!=)

Mio älskar att kolla på film, både i och utanför DVD -spelaren;) ...så roligt tycker han det är med film, att det ska bytas hela tiden...en och samma film går säkert inte mer än tio minuter...tur att Mio själv kan byta, det enda han behöver hjälp med är att öppna spelaren, men han väljer film, trycker dit skivan, stänger locket, trycker på play och väljer språk, sen spolar han fram om det är något speciellt avsnitt han gillar bäst;) Om man ska visa något eller prata med honom så trycker han på paus -knappen=)) Han är rolig!!
Tack faster Maja med familj för den fina fisgubben;) Puss på er!!
Vi bakade några goda kladdkakemuffins som vi sedan bjöd byggkillarna på...resten åt vi upp efter kvällsmaten;)


Mio var på gång att smaka en muffin, men nop!...men smeten smakade han i alla fall på=)
Vi tog en sväng i solen=)

En ny blå gunga var i det stoooora paketet, superbra gunga med lite högre ryggstöd!
Woooo...testar nya gungan, inte lätt att sitta rakt när det är såååå halkigt under rumpan...

Man blir alldeles vimsig i huvet ju...
...får väl sitta här då och pyssla lite med snöret...
Testar gungan igen ...lite senare...

Ho ho ballongen, vart tog du vägen...
...åh nej...inte sååå nära!!
...och så försvann du igen...
...Ah, nöjd ballongkille!;) ...man riktigt ser HUR nöjd han är=)

Senare på kvällen så var det äntligen dax för resten av paketen, det första innehöll ett TV-spel, en liten lätt kontroll med toutch -knappar och 120 inbyggda spel som går att koppla upp på TV -skärmen samt på datorn. Hittade det på Lekstugan, sååå bra, just för att det är fjäderlätt och inga hårda knappar som man måste trycka ner;)

Mio synade det noga och väl, och i dag har vi premiärspelat...lite svårt ännu och vi lyckades inte få någon bild på TV:n)= Men när vi får det att fungera så blir det kanon, eftersom enda nackdelen med spelet är att displayen är väldans liten, så poängen med det hela var att kunna koppla in i TV:n.

Självklart måste storasyster oxå få ett paket, viktigt att inte bara fokusera på Mio, trots att det är hans födelsedag;)

Tack ska ni ha allihopa som firade Mio i går, via sms, FB, besök, telefon och ute på promenixen!!=)

Stor kram!!