onsdag, november 10, 2010

Är lite ojden (sjuk på gotländska) och orkar därför inte skriv så mycket just nu... Opererade mig lite i går och har ont i magen av ett par små titthål, eller lite och lite...rätt MYCKET måste jag medge, men det går över snart hoppas jag!

Helgen har bjudit på fint väder och vi var och lufsade omkring i skog och mark för att kolla in GGN (Gotland Grand National, endoro) i lördags. Kul, mysigt och lerigt som tusan! Men det fanns mycket att se och testa på, helikoptrar både i luften och på marken, åka fyrhjuling och testa en minicross, det tyckte Mollan var både skoj...och lite läskigt!

Kvällen avslutades med hallaballu på efterföljande GGN fest med Pumpbolaget som dragplåster, dom var bra, men festen sådär... men vi hade i alla fall skoj på förfesten, sorry syrran, men jag var tvungen att lägga upp våra glasögonbilder...ha ha ha!! (fast egentligen bara bilden på syrran...men jag bjuder på min!!;)

Lite bilder blir det i alla fall=)
I söndags var vi på kyrkogården i Halla och tände ett ljus för vår pappa... det var i bilen på väg hem som jag tog bilden på en nöjd, men fundersam liten Mio Klio!

Bra helg, men en lite sådär usel start på veckan...hoppas på ljusare tider=)

Ha det!