tisdag, februari 01, 2011

Trisslott och punchflaska...

Jag och Mio gick och hämtade Mollan på dagis och på vägen hem fick jag höra att hon bestämt med en kompis att dom skulle leka...så hem en sväng och sen följde jag henne till kompisen som bor mittemot oss. Sen tog jag och Mio en promenad och gick förbi kiosken och köpte en trisslott och en punchflaska...=)) (pensionärsvarning!!!) När vi kom hem så kunde jag inte låta bli att röja upp i förrådet, Mio tyckte väl inte att det var superroligt att vagnen stod stilla, men jag lekte tittut med honom så han verkade nöjd till slut.

Den där punchflaskan fick jag inte så mycket nöje av, jag höll på att röja och flytta massa saker i förrådet och bar ut massa stora säckar till bilen, när jag sen skulle stoppa ner handen i jackfickan för att ta upp bilnycklarna så var där en enda sörja av massa klibbig punch)= Bilnycklar, snusdosa och mina nya vinröda skinnhandskar helt fulla av klibbi klibb...!!! Hur lätt är det att få bort sockrig punch blandat med choklad från skinnhandskar!!??

Måste även berätta om att Mio fått en ny assistent, hon heter också Lotta=) Supersnäll och gullig tjej...och Mio gillar henne redan=)

Nu ska jag steka pannkakor till mig och Mollan, pappa är på bowling med sitt team så han lär inte komma hem på ett tag.

Kram o puss