tisdag, december 14, 2010

Snön ligger vit på taken, endast mamma är vaken!

Jag har två killar och en liten tjej här bredvid mig, dom stora har sussat gott hela natten och tro det eller ej, men den lille gossen har också sovit helt lugnt och skönt HELA natten=) Fina andetag och inget rossel (fast jag har ju inhalerat honom varannan timma så han borde vara "ren i rören"

Själv har jag roat mig med att svara på alla mina tradera sälj att dom inte kommer att få sina paket som det var sagt, utan att antingen får dom vänta eller få pengarna tillbaka. Det handlar om 16 st sälj för totalt över 1000 kr! Ska bara paketera alla paket också...kommer nog inte att lyckas få iväg dom som jag lovat)= Så om någon vill slå in paket så finns dom på fältgatan 16;)

Snart är det min tur att sooooova!! Ska bli skönt!Bra dag...

...men oj vilken kväll/natt!! När alla (utom jag) var på väg att lägga sig och Mio var på sitt bästaste humör så kräks han upp sin sond!!! Iiiiiiiiii....varför just nu??! Men tydligen var det bra att det hände för den behövdes bytas och han var jättenöjd när vi tog bort den och all medföljande gegga...(sorry att jag är så detaljerad;) Det kan ju var så att den faktiskt stoppar upp med massa slem... (sorry igen..) Ja han var nöjd just då, men sen när vi skulle sätta dit en ny så blev det som vanligt problem, gick inte alls att få ner den, men på 6:e försöket så lyckades vi äntligen!! Efter den pärsen så var han hur glad och nöjd som helst (konstigt nog)...var nog skönt att byta trots allt. Sen kunde varken han eller Mollan somna, vi sov nämligen alla tre mellan fyra och sju i kväll, så båda var piggeliner ända fram till klockan 02.00!!! Nu sussar alla utom jag!

Nu kör vi järnet med allt för att få bort slem och skit från lungan, gympa, upp i ståskalet och hoppa och inhalationer varannan timma...kämpigt och körigt, men det ger ju resultat!

Nu ska jag försöka slappa en stund...

Kram till alla!!