torsdag, februari 25, 2010

Bla bla bla...

Shit asså, det är verkligen fullt upp!! Ska uppdatera er lite på läget, men orkar inte skriva något längre just nu.

Att man ska ju vara så himla bra och göra allt på en gång!! Vi håller fortfarande på att måla här hemma och det känns som om man aldrig blir klar, hade det inte varit för att det är så väldans högt i tak på övervåningen och för att jag är så fruktansvärt höjdrädd så hade målningen varit klar för länge sedan... Nu målar jag så långt jag når och vågar och Ola målar resten, men det blir liksom inte så effektivt som man hade velat. Nu när vi målat klart nya väggen så ser ju taket och fönstret hemskt ut och då var jag ju tvungen att börja måla fönstret också...och när jag målat en gång så insåg jag att det måste målas en gång till!!! Vet en som är superduktig på att måla tak, du är väldigt väldigt bra på det...;)


Vi varvar målandet med intervjuer på Wisby Assistans, har nu två assistenter av tre klara, dessa assistenter ska till en början jobba natt så att vi kan få komma i ordning på hemmaplan. Vi har träffat tre tjejer och alla verkar superbra!=) Hade en svacka i går när jag funderade på hur det skulle blir med alla assistenter här hemma och tyckte att allt bara var piss och skit och helvete, men då får man försöka ta sig i kragen och kämpa vidare...inte så lätt, tur jag har en Ola som får hjälpa mig hålla i kragen ibland!


Man är ju orolig för allt och går på helspänn mest hela tiden, efter måndagen vägning hade Mio gått ner lite i vikt, inte mycket att orda om egentligen, men man blir ändå lite nojjig! Doktorn verkade inte ta det på så sort allvar utan sa att han bara behövde mera mat, så nu är han snart uppe i en hel flarra.

Annars mår Mio bra och vi är hemma ganska mycket vilket gör honom lugnare och tryggare. I morgon hämtar vi honom på eftermiddagen och har honom hemma hela helgen. Molly är lite ledsen över att vi inte kan åka till Hemse och bada på söndag och hon är väl lite irriterad över att Mio "bestämmer" här hemma just nu, men jag har lovat att vi ska försöka åka nästa helg i stället.


Precis lagom till att alla lappar om kräksjukan åkt ner på sjukhuset så dök det upp nya med RS-viruset...suck!! Förstår ju varför det är besöksförbud för syskon och andra, men det blir ju lite svårare för oss när vi inte kan ta med Mollan in...i går satt hon och jag kvar ute i bilen klockan nio på kvällen när Ola var inne och lämnade Mio, det var BARA -11 grader!!! Det gick i och för sig bra ändå, vi lekte att vi var ute och sprang och så skrämde vi varandra med att låtsas att det kom nån bakom bilen...muuuuohaaaaa!! Sen lärde jag Molly nationalsången också=)


Bloggar just nu på en sprillans ny laptop som prylfixerade Ola införskaffat, därmed så har jag inga bilder att lägga upp just nu...men det kommer senare.


Ha det så bra alla tills vi hörs igen!

Kramiz

...blev visst långt ändå...skriver tydligen lika mycket som jag pratar;)