söndag, september 18, 2011

♥ ♥ ♥

I dag tänder vi ett ljus för vår älskade pappa som skulle ha fyllt 68 år i dag!
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig...saknar dig, pappa!!♥

Det blir en tur med hela familjen till Halla kyrkogård i dag för att lämna en blomma till lilla pappa.

Mollan är just nu hos en killkompis från skolan som själv ringde upp på Olas mobil för att fråga om han fick leka med Molly!!! Hur coolt är inte de;)
Mio är förkyld och har en ganska jobbig hosta...hoppas det går över fort!

Ha en skön söndag!
Puss och kram till alla

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Fältgatan,Visby,Sverige

Tyvärr ICA Maxi, i fortsättningen kommer jag att baka mina egna tårtor!

Kom ju på att jag glömt visa bilder på min absolut första egengjorda jordgubbstårta!!:) Tårtan bakade jag till Olas födelsedag!
Laga mat har jag alltid gillat och helst då utan recept, det ska va lite fritt och chansande, för det är då det blir som bäst!:)
Men, baka har tyvärr aldrig varit min grej...lite synd eftersom Molly älskar att baka. Hela min familj, mamma och systrar är ju kungar när det gäller att baka, det har jag säkert nämnt tidigare, men kan inte sägas för många gånger:) Dock hoppas och tror jag nu, att bakning kanske är här för att stanna, för trots allt så blev ju tårtan god och fick några pluspoäng;) Kanske blir det till och med lite småkakor till nästa födelsedagskalas...vem vet!?

Men tyvärr ICA Maxi, i fortsättningen kommer jag att baka mina egna tårtor!:)Ola blåser ut ALLA 6 ljusen på tårtan...det var ju svårt att få plats med så många som 38 ljus!!!!;)

Puss och kram

- Posted using BlogPress from my iPad


Location:Fältgatan,Visby,Sverige