fredag, augusti 13, 2010

Medeltiden...

I går var vi där, på medeltiden...gick faktiskt ganska fort att ta sig dit, trots att det ligger väldigt långt bort i tiden;)

Mollan var helt lyrisk och fick ganska snabbt kontakt med en av dom flummigaste jag någonsin mött, en kille som sålde olika medeltida jonglerings prylar..
.Mollan blev helt såld på tre pinnar som man skulle kasta upp i luften/balansera med. Hon fick välja en av sakerna och då blev det just dessa pinnar, hon var faktiskt ganska duktig på det också=)Det blev sen en fika nere i stan med saffranspannkaka och div andra tilltugg. Mio undrade förmodligen en hel del över allt stohej, men verkade trivas som fisken där i sin vagn.

Mio mår bra och vi har börjat ta bort BiPAP:en mer och mer, i går var han utan den först en timme och sen ytterligare några gånger på em...utan problem!

Mollan var på dagis och hälsade på igår, hon har ju börjat på ny avdelning och då behövs lite intro innan det dra igång på allvar. Såklart var vi tvungna att besöka frisören innan det var dax för dagis, man kan ju inte se ut hur som helst!! Det blev jättefint och frisören fönade Mollys hår så det blev spikrakt, men dagen därpå var håret redan yberlockigt igen...inte klokt att man kan ha så mycket lockar=)
I kväll blir det kräftskiva hos grannen, ska bli najs...synd bara att jag har sån jä... tandvärk!!!

Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Mysigt med medeltidsmarknaden :-)! Skulle gärna vilja åka till den nått år :)! Vad bra att Mio klarar sig utan sin maskin ett tag! Vad är det som gör att det han måste ha den? Svara bara om du vill!
Ha en bra helg ni med :-)! Kram!

miOmolly sa...

Ni får komma hit och hälsa på och gå på Medeltiden=) Mio måste ha den för att den ger ett speciellt tryck som hans lungor behöver, han fixar det bra utan masken och det känns som om han kan bli av med den dagtid. Hans diafragma är lite slö och vill inte jobba fullt ut om man säger så, jobbet är egentligen dygnet runt, men den här slöisen har bestämt sig för att jobba kortare dagar tydligen...;) skämt åsido så är andningsmuskeln inte tillräckligt stark...ännu! Kram