torsdag, december 09, 2010

Ska vi våga oss på ett litet Hej!!?

Vet inte vad som gjorde susen av alla olika mediciner som Mio fått, men något var det i alla fall...om vi vågar ropa Hej!

Han har piggat på sig under em, kvällen och nu sussar han gott, knappt så jag vågar skriva det...men vi får väl se hur det utvecklas.

Han bjöd även på diverse trick, som ex på bilden här nedan...starka tänder har han i alla fall=) (observera att flaskan nästan är full av vatten=)


Skönt att se honom glad igen...

Molly gör som vanligt succé och kör hela registret, hon livar liksom upp här på avd 34...sitter inte stilla en sekund utan far fram och tillbaka mellan rummet, lekterapin och köket/tv-rummet. Finns ju så mycket att titta på, pyssla med och sååååå många att prata med=) I dag fick hon en kompis, en liten tjej som låg här på avd, dom myste ner sig ute i soffan under varsin filt med varsin bok...snackade lite och sov en stund, så enkelt att vara barn va, inte massa tjafs eller kallprat om väder och vind... Senare kom Mollan inspringande på rummet och berättade att hennes nya kompis fått åka hem, -Mamma, doktorn sa att hon var frisk nu så hon blev utskriven...vilken tur att hon fick åka hem sa Mollan! Fast lite ledsen i ögat var hon allt ändå, hon tyckte ju det var skoj med en liten vän. Molly sa i kväll att hon längtar hem...vem gör inte de! Vi får se om det blir luciafirande här i krokarna eller hemma på dagis, hoppas på det senare alt.

Kram till er alla och tack för fina inlägg både på FB och här på bloggen!

4 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Vad himla skönt att det verkar gå åt rätt håll :-)! Heja Mio, fortsätt så nu så ni få komma hem till Lucia :-)!!
Kram!

Karro sa...

Guud vad bra, nu jäklar Mio väntar tomten och MASSOR av paketsnören ;-). Kramar

Elin sa...

Lycka!
:)

faster maja sa...

Fina Mio! Nyklippt och allt,synd jag inte fick träffa han fast ni är så nära... Men otroligt skönt att han mår bättre! Tänker på er. Hoppas ni får åka hem o fira lucia m.m annars får ni väl som sagt fira det hemma i Dalarna!=)
Stor kram till Mio och er från faster!!